Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 8 de febrer del 2011

Fotos del barri

Des de fa unes setmanes els alumnes del Punt Òmnia de l'Esplai Pubilla Cases de Can Vidalet estan treballant la fotografia a través del programa Picasa.
La idea es poder fer una presentació amb fotos pròpies del barri de Can Vidalet. De moment amb els 4 grups que estan treballant aquest tema hem anat a fer fotos pel barri. Els llocs escollits han estat: l'anomenat "Parque dels patos" per la gent del barri i la Plaça de la Bòbila. Però alguns alumnes han fet fotos pel seu compte on surt la part antiga d'Esplugues, la Masia de Can Tintore,...

Després els alumnes han passat les fotos als seus ordinadors, i mitjançant el Picasa ara començarem a fer àlbums i les retocarem.
 Tot seguit hi ha un petit recull de les fotos que han fet alguns alumnes de les càpsules 2 ( dimarts de 10 a 12h), la càpsula 4 els dimecres de 10 a 12h, càpsula 7 dels dijous de 12:15 a 14h i finalment la càpsula 9 que és els divendres de 17:30 a 19h.















Al final d'aquest trimestre tindrem resultats en forma de presentacions sobre com els alumnes-habitants del barri veuen i viuen el seu propi barri.

1 comentari:

  1. Enhorabona pel Bloc, companyes :)! Us hem de passar unes fotos de la primera sortida fotogràfica que vam fer conjuntament els Punts Omnia de la Torrassa i de Pubilla fa...10 anys:) Com la revolució 2.0 encara no havia arribat no les tenim publicades, però ja ho farem com a BlogL'Hosfera :DDD
    Salut i Barri! Una abraçada,
    Mila (Punt Omnia Jis/Arrels)

    ResponElimina