Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 15 de febrer del 2011

Surt el tercer número de la revista Els Nostres Barris

L'any 2001 des del Punt Òmnia de JIS-Arrels ( Torrassa), el Punt Òmnia de La Florida i el Punt Òmnia de l'Esplai Pubilla Cases Can Vidalet conjuntament amb totes les veïnes i veïns dels diferents barris, van iniciar el projecte de crear una publicació que es va dir: Els Nostres Barris. Aquella primera publicació va ser de poc pressupost al ser autofinançada. Però l'any sobre és va tornar a editar, aquest cop cofinançada i en va sorgir una revista de format més gran. Tot i que per manca de finançament el projecte va estar cinc anys parat, però en el 2007 va tornar a ressorgir de les veines i veins del barri de la Torrassa que ho van fer possible. En aquest tercer número com a reportatge central hi ha una reflexió-conversa conjunta entre els esquips dels Omnia del Jis i Akwaba sobre Més de 10 anys d'Omnia al barri de la Torrassa.

Aquest passat desembre va sortir el tercer número de la segona temporada de la revista. Amb un format a tot color, de més de 50 pàgines i amb temàtica que va des de: l'associacionisme, literatura, memòria del barri, altres barris, mòn, actualitat, salut i gent del barri.

Des del Punt Òmnia Esplai Pubilla Cases Can Vidalet donem el ple suport en aquesta iniciativa i convidem a tothom que hi feu un cop d'ull ja que val molt la pena. Felicitats!!!!
Podeu accedir a la revista en pdf aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada